månadsarkiv: juli 2017

Övertagande av stadsbidrag

Nu är det klart. Länsstyrelsen har meddelat att de godkänt IP-Onlys övertagande av vårt statsbidrag. Detta innebär att IP-Only nu tar över projektering och genomförande av vårt fiberprojekt helt i linje med vår upphandling och tidigare stämmobeslut. De medlemmar som anmält sitt intresse för fiber senast den 30/6  får en anmälningsavgiften på 13.900:-. Om man inte är medlem kan man fortfarande ansluta sig och och fram till 15/8 få en anslutningsavgift på 16.900:-. Därefter gäller full avgift utifrån IP-Onlys ordinarie avgift.
IP-only kommer nu att skicka ut nya avtal med de nya förutsättningarna för påskrift och återskick. Fortfarande gäller att del av statsbidraget kan frysa in om vi inte lever upp till vad vi lovat så vi ber er att inte slarva med detta. Vi påminner också om att Orust Sparbank erbjuder lån till bra villkor efter sedvanlig kreditprövning.
Vi kommer att uppdatera hemsidan kontinuerligt så håll er uppdaterade genom att besöka oss ofta. Markägare kan räkna med kontakt av vår arbetsgrupp inom kort.

Trevlig sommar

Styrelsen